Wij bieden vip-vervoer in een luxe limousine aan voor wie zich een vip wilt voelen. Tijdens een ritje in onze luxe limousine met geblindeerde ramen nipt u in alle rust en discretie van een glaasje cava of champagne en komt u ontspannen op uw bestemming aan. Klinkt dit u als muziek in de oren? Lees dan zeker verder over het vip-vervoer van All-In Limo uit Balen!

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Vip-vervoer in een luxe limousine

Heeft u altijd al eens willen meerijden in een luxe limousine? Wij maken het mogelijk. Als u bij ons een limo gaat huren, kunt u met vrienden, familie of zakenpartners meerijden in één van onze luxe limousines. Iedere limousine is voorzien van een bar met gekoelde emmer en airconditioning. Voor € 25 heeft u reeds een fles cava en voor € 45 euro een fles champagne. Als u dat wenst, kunt u zelf uw eigen dranken voorzien in de luxe limousine. In dat geval rekenen wij € 15 ’kurkrecht’ aan. Ook al neemt u uw eigen dranken mee tijdens het vip-vervoer, wij voorzien glazen en ijs.

Wie kan er meerijden met onze luxe limousine?

Werkelijk iedereen kan meerijden in onze luxe limousine. Wij hebben jarenlange ervaring en garanderen u een onvergetelijke beleving. Onze ervaren chauffeurs staan voor u klaar. Laat u in de watten leggen en kies voor ons vip-vervoer. Huur bijvoorbeeld een luxe limousine voor het aanstaande kinderfeestje van uw zoon of dochter. Of kom in stijl aan op uw huwelijksfeest met een van onze limo’s.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Vraag een prijsofferte aan

Wilt u weten wat vip-vervoer in een luxe limousine u gaat kosten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag een prijsofferte aan. Heeft u verder nog vragen over onze dienstverlening? Bel dan +32 479 78 37 69, wij staan te allen tijde voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen.

Boek nu jouw limousine!