Wij bieden vip-vervoer aan voor wie zich altijd eens als een vip heeft willen voelen. Tijdens dit ritje in onze limousine met geblindeerde ramen kunt u in alle rust en discretie van een glaasje cava of champagne nippen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Lees dan zeker verder over ons vip-vervoer!

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Waan u een vip in ons vip-vervoer

Heeft u altijd al eens willen meerijden in een luxe limousine? Het venstertje lichtjes naar beneden en de wind door uw haren voelen. Of verkiest u in alle rust en discretie in onze limo te vertoeven? Het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor All-in Limo uit Balen. Met vrienden of familie, zakenpartners onderling, u kunt allemaal meerijden in één van onze luxe limousines. Iedere limousine is voorzien van een bar met gekoelde emmer en airconditioning. Voor €25 heeft u reeds een flesje cava en voor €45 euro een flesje champagne. Als u dat wenst, kunt u zelf uw eigen dranken voorzien. In dat geval rekenen wij €15 ‘kurkrecht’ aan. Ook al neemt u uw eigen dranken mee, wij voorzien glazen en ijs.

Wie kan er meerijden met onze luxe limousine?

Werkelijk iedereen kan meerijden in onze luxe limousine. Door onze jarenlange ervaring beloven wij u een onvergetelijke beleving. Onze professionele en ervaren chauffeurs staan voor u klaar. Laat u in de watten leggen en kies voor een rit van ons bedrijf uit Balen. Huur een limo voor het aanstaande kinderfeestje van uw zoon of dochter of kom in stijl aan op uw trouwlocatie met een van onze limo’s.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Kan ik een prijsofferte aanvragen?

Uiteraard kunt u bij ons een prijsofferte aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Hoe meer gegevens u ons verschaft over de geplande trip, hoe nauwkeuriger wij uw offerte voor vip-vervoer kunnen berekenen.

Boek nu jouw limousine!