Bent u op zoek naar vervoer voor uw huwelijk? All-In Limo uit Balen, in de provincie Antwerpen, is gespecialiseerd in het verzorgen van trouwvervoer. Wij voorzien het vervoer naar uw huwelijk zodat u de ster van de avond kunt zijn. Alles moet perfect zijn op de dag van uw huwelijk, dus ook uw vervoer! Tijdens een ritje naar de kerk of het gemeentehuis klinkt u alvast met een glaasje cava of champagne, terwijl wij u in stijl naar de gekozen trouwlocatie vervoeren.

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Feestelijk vervoer naar uw huwelijk

Onze chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in trouwvervoer, halen u in stijl op. Deze mannen en vrouwen zijn gekleed in hun beste zondagskostuum. Bij ons is de klant koning. Zeker op uw trouwdag doen onze chauffeurs hun uiterste best om al uw wensen te vervullen. Wanneer u plaatsneemt in onze limousine, weet u gewoon dat u bij ons goed zit! Indien u dat wenst, wordt de limousine vooraan voorzien van een prachtig boeket. Zo ziet iedereen dat u op weg bent naar uw sprookjeshuwelijk.

Mooie tarieven voor het vervoer tijdens uw huwelijk

Luxe hoeft niet duur te zijn! Wij bieden reeds trouwvervoer aan voor € 145. Vanaf het tweede uur betaalt u € 60. Wenst u dat de limo op locatie op u wacht? Maak dan gebruik van het ’wachttarief’. Dat tarief voor trouwvervoer kan in sommige gevallen voordeliger voor u zijn. Bij ons kunt u aan een mooie prijs cava en champagne bestellen, zodat u tijdens het vervoer alvast kunt klinken op weg naar uw huwelijk.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Zeg ja tegen ons trouwvervoer

Wilt u de mooiste dag van uw leven nog mooier maken met ons trouwvervoer? Zeg volmondig ja en schakel ons bijvoorbeeld in Antwerpen in. Echter zijn wij ook operatief in Limburg. Reserveer snel uw vervoer voor tijdens uw huwelijk door te bellen naar +32 479 78 37 69. Samen maken we er een nog mooiere dag van!

Boek nu jouw limousine!