Voor wie een limousine wenst te huren in Antwerpen, bieden wij onze limousineservice aan. Het team van ons bedrijf uit Balen heeft een jarenlange ervaring opgebouwd, waardoor wij u de beste service kunnen garanderen! Wilt u een limousine huren in bijvoorbeeld de Kempen? Of bent u benieuwd naar wat onze limousines allemaal in petto hebben? Lees dan zeker verder!

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Waarom een limousine huren van onze limousineservice?

Al onze stretchlimousines zijn perfect onderhouden prestigevoertuigen. Het zijn steeds de nieuwste modellen en ze zijn zeer luxueus uitgerust. Onze mannelijke en vrouwelijke chauffeurs zijn erg ervaren en zeer verzorgd gekleed, zoals past bij uw gelegenheid. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zorgen hiervoor. Wilt u graag een limousine huren in de Kempen? Aarzel niet om informatie te vragen over onze limousineservice, wij kunnen u heel wat troeven aanbieden aan betaalbare tarieven.

Troeven van onze limousineservice

Een bar met gekoelde emmer, airconditioning, een 12V-voorziening achterin, AM/FM-stereo met enkele cd-speler en een dvd-speler zijn maar enkele van onze troeven. Onze Amerikaanse limousines bieden plaats aan acht mensen. Ze zijn inzetbaar voor zakenverplaatsingen, als reclamestunt of voor promotiedoeleinden. Huur onze limousineservice voor jubileums, een restaurantbezoek of voor een andere gelegenheid in bijvoorbeeld Antwerpen of Limburg.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Limousineservice tegen scherpe prijzen

Dat onze limousines die u kunt huren heel wat troeven hebben, weet u ondertussen al. Maar wist u dat onze prijzen ook erg scherp zijn? Voor een uur kunt u reeds een limousine huren voor € 145 en vanaf het tweede uur betaalt u hier € 60 voor. Wanneer u wilt uitgaan, heeft u al een limo voor € 490. Deze limo blijft zeven uur te uwer beschikking en in dit arrangement is een fles champagne of twee flessen cava inbegrepen.

Maak gebruik van onze limousineservice

Wilt u een limousine huren en hebben onze limousines en scherpe prijzen u overtuigd? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 479 78 37 69! Twijfelt u nog? Vraag meer informatie aan via het contactformulier. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Boek nu jouw limousine!