Schenk iemand een vrijgezellen die eeuwig bijblijft en doe hem of haar een ritje in een partylimousine naar de locatie van het vrijgezellenfeest cadeau. Benieuwd naar dit arrangement? Lees dan zeker verder!

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Waarom een limousine huren voor een vrijgezellenfeest?

Het organiseren van een vrijgezellen is een grote verantwoordelijkheid. Bij de organisatie hiervan komt heel wat kijken. Naast een plaats en datum vinden die voor zoveel mogelijk gasten passen, moet u uitmaken welke activiteiten de bruid of bruidegom leuk vindt. U maakt de uitnodigingen en verstuurt die. Daarnaast volgt u de betalingen op en beheert u het budget. Door te kiezen voor een partylimousine van All-in Limo uit Balen ontneemt u uzelf al een deel van de verantwoordelijkheid. Gaat u zelf trouwen en wenst u in stijl op uw huwelijk aan te komen? Kies dan voor ons trouwvervoer in de regio Antwerpen of ver daarbuiten!

Uren, dranken en tarieven

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een limousine voor het vrijgezellenfeest huren voor een of twee uur. Voor het eerste uur betaalt u €145 en vanaf het tweede uur betaalt u €60. Voor restaurantbezoeken, airportservice, concerten en dergelijke meer kan ook een ‘wachttarief’ toegepast worden in plaats van een uurtarief. Dat is in sommige gevallen voordeliger voor u. Plant u ’s avonds uit te gaan? Reserveer een van onze partylimousines (deze blijven tot wel zeven uur tot uw beschikking)! In deze partylimousine die €490 kost, zijn een fles champagne of twee flessen cava inbegrepen. Wij bieden standaard cava (€25) en champagne (€45) aan. Als u andere dranken wenst of andere wensen heeft betreffende dit arrangement, kunt u deze altijd aanvragen.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Bezorg de gevierde een onvergetelijke ervaring

Gaat uw zus, broer, vriend of vriendin binnenkort trouwen en bent u de organisator van dienst? Verras hem of haar met een originele en bovenal onvergetelijke rit in onze partylimousine op weg naar de locatie van het vrijgezellenfeest! Wilt u de aanstaande bruid of bruidegom ook een onvergetelijke ervaring bezorgen? Bel snel naar +32 479 78 37 69.

Boek nu jouw limousine!