Kom in stijl aan op uw afspraak met ons limousinevervoer. U hoeft niet te denken dat enkel the rich and famous met een limousine rijden. Waar vroeger slechts een happy few konden meerijden in een limousine, kan vandaag de dag iedereen een limousine huren. De limo is quasi altijd voorzien van een chauffeur, wat mooi meegenomen is!

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Limousinevervoer: voor wie?

All-in Limo uit Balen biedt een goedkope limousinerit aan zodat iedereen hiervan kan genieten. Wij weten dat heel wat mensen minstens één keer in hun leven met een limousine willen meerijden. Daarom werken wij met aantrekkelijke uurtarieven. Voor restaurantbezoeken, airportservice, concerten en dergelijke meer kan ook een ‘wachttarief’ toegepast worden in plaats van een uurtarief. Dat is in sommige gevallen voordeliger voor u. Daarom geeft u best zoveel mogelijk info bij uw prijsaanvraag, zodat wij voor u de meest voordelige prijs kunnen berekenen.

Ruil uw taxi in voor een taxilimousine

U kent het wel, het feest is gedaan en u wilt een taxi bellen om u veilig thuis te brengen. Laat uw telefoon nog even links liggen; bij ons te Balen vindt u een fijner alternatief! Stap voor één keer af van de standaard taxi en ruil uw taxi in voor een taxilimousine. Als u uitgaat, kunt u limousinevervoer huren die zeven uur te uwer beschikking blijft. In dit arrangement is een fles champagne of twee flessen cava inbegrepen. Onze chauffeurs brengen u heelhuids thuis zodat u gerust een glaasje kunt drinken.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Taxilimousine huren voor een vrijgezellenfeest

Er zijn verschillende gelegenheden waarvoor u een limousine kunt huren, zoals een vrijgezellenfeest. Gaat uw zus, broer, vriend of vriendin binnenkort trouwen en organiseert u hun vrijgezellenfeest? Kom origineel uit de hoek en verras hem of haar met een ritje in een partylimousine. Tijdens deze rit zal de sfeer er al goed inkomen. Verfris uzelf met een fris glaasje cava of champagne en geniet!

Reserveer nu snel uw limousinevervoer

Bent u helemaal overtuigd en klaar om mee te rijden in onze taxilimousine? Reserveer dan snel uw limousinevervoer door te bellen naar +32 479 78 37 69 of te mailen naar rent@all-in-limo.be

Boek nu jouw limousine!