Voor wie een limousine wenst te huren in Antwerpen, bieden wij onze limousineservice aan. Ons bedrijf uit Balen heeft een jarenlange ervaring opgebouwd, waardoor wij u de beste service kunnen garanderen! Benieuwd naar wat onze limousines allemaal in petto hebben? Lees dan zeker verder!

  • Luxe limo met airconditioning
  • Bar met gekoelde emmer
  • Geblindeerde achterramen
Limousine

Waarom onze limousine huren in Antwerpen?

Al onze stretch limousines zijn perfect onderhouden prestigevoertuigen. Het zijn steeds de nieuwste modellen en ze zijn zeer luxueus uitgerust. Ook onze mannelijke en vrouwelijke chauffeurs zijn erg ervaren en zeer verzorgd gekleed, zoals past bij uw gelegenheid. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zullen hiervoor zorgen. U kunt steeds rekenen op ons bedrijf uit Balen. Aarzel niet om informatie te vragen over onze limousineservice, wij kunnen u heel wat troeven bieden aan betaalbare tarieven.

Troeven van onze limousineservice in Antwerpen

Een bar met gekoelde emmer, airconditioning, een 12V voorziening achterin, AM/FM Stereo met enkele cd-speler en een dvd-speler zijn maar enkele van onze troeven. Onze Amerikaanse limousines bieden plaats aan acht mensen. Ze zijn inzetbaar voor zakenverplaatsingen, als reclamestunt of voor promotiedoeleinden. Huur onze limousineservice voor jubileums, een restaurantbezoek of voor een andere gelegenheid in Antwerpen, Brussel of Limburg.

Onze partners
en klanten

Limousine huren Ballroom
Limousine huren De Vesten
Limousine huren Millennium
Limousine huren Zero Degrees

Limousineservice in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Dat onze limousines die u kunt huren in Antwerpen heel wat troeven hebben, weet u ondertussen al. Maar wist u dat onze prijzen ook erg scherp zijn? Voor een uur huurt u reeds een limousine voor €145 en vanaf het tweede uur betaalt hier u €60 voor. Wanneer u plant uit te gaan, heeft u al een limo voor €490. Deze limo blijft zeven uur te uwer beschikking en in dit arrangement is een fles champagne of twee flessen cava inbegrepen. Zo kan u zich heerlijk verfrissen na een ontspannend avondje in een opgetogen sfeer.

Overtuigd? Stap in onze luxueuze limousine in

Hebben onze limousines en scherpe prijzen u ook kunnen overtuigen en wenst u een limousine te huren in Antwerpen? Bel ons snel op het nummer +32 479 78 37 69! Twijfelt u nog? Vraag meer informatie via het contactformulier op onze website. 

Boek nu jouw limousine!